Renault Twingo a fost lansat in Romania, cu versiunea “Miss Sixty”, pentru doamne

Zilele trecute am fost la evenimentul de lansare a modelului Renault Twingo in Romania. Eveniment axat pe versiunea “Miss Sixty”, destinata in special doamnelor. Poate si domnilor… mai altfel icon smile Renault Twingo a fost lansat in Romania, cu versiunea Miss Sixty, pentru doamne

N-am discutat niciodata despre modelul Twingo de la Renault, pe Motorstory, asa ca nu stiu ce parere aveti voi despre masina asta. Una destinata in primul rand traficului urban, cu pret bun (tipic Renault), care ofera multe echipamente pentru relativ putini bani. Mai arata si binisor, dar eu o vad in primul rand ca pe o masina pentru femei, cred ca ele o apreciaza mai mult, fara sa fie neaparat versiunea Miss Sixty.

Twingo Miss Sixty Renault Twingo a fost lansat in Romania, cu versiunea Miss Sixty, pentru doamne

In Romania, Renault Twingo vine cu un singur motor, cel de 1,2 litri si 75 CP, cunoscut si de pe Dacia Logan/Sandero. Masina ajunge la 100 km/h in 12 secunde si atinge o viteza maxima de 169 km/h, in conditiile unui consum mediu de 5,1 litri/100 km. O singura versiunea de echipare este disponibila acum, Trend, dar ofera toate echipamentele de baza – ABS, aer conditionat, airbag-uri frontale, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, oglinzi electrice, radio CD cu comanda pe volan, etc.

Twingo Miss Sixty1 Renault Twingo a fost lansat in Romania, cu versiunea Miss Sixty, pentru doamnePretul pentru ceea ce am descris mai sus este de 8.500 euro (TVA inclus), dar prin programul Rabla (care va mai merge si in primele luni ale anului viitor) pretul porneste de la 5.600 euro.

Renault Twingo Miss Sixty

Este o versiune dedicata exclusiv femeilor, rezultat al colaborarii dintre Renault si brandul Miss Sixty. Va dati seama cat ma pricep eu la chestiile astea legate de moda feminina, tocmai de asta va arata un fragment din comunicatul de presa. Poate le intereseaza pe sotiile/prietenele voastre.

Citadina si feminina, Twingo Miss Sixty mizeaza pe complementaritatea unui exterior glamour cu un interior rock’n’roll. Astfel, ea beneficiaza de un design specific si de echipamente create in exclusivitate pentru acest model. De la tapiterie la designul exterior, totul creeaza o ambianta feminina si un look « glam’rock ».

Seria limitata Twingo Miss Sixty, cu un design spectaculos, 100% feminin: doua culori de caroserie, Rose Boheme si Noir Nacre; stripping cu motive florale pentru hayon, capota si stalpul central, tapiterie neagra Alcantara asortata caroseriei prin conturul si cusaturile Rose, volan imbracat in piele, covorase de protectie personalizate, plus alte numeroase elemente de design.

Prestul versiunii Miss Sixty, daca aveti cumva ideea unui cadou mai deosebit pentru partenera, este de 10.185 euro sau 7.285 euro prin programul Rabla.

Pentru voi… v-as recomanda Twingo RS (1,6 litri, aspirat, 133 CP), dar nu se aduce oficial la noi..

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.