Cata credibilitate au anunturile de pe Autovit?

Voi v-ati luat vreo masina din Autovit? Adica sa mergeti acolo si sa cumparati? Eu n-am incredere deloc in anunturile de acolo. Am ramas cu impresia ca intalnesti acolo crema teparilor de masini SH din Romania. Aia care-ti vand un Audi A6 “virgin”, aparent rulat 70.000 de km de o babuta din Germania, dar in realitate cu vreo 200.000 km in plus.

E o idee cu care am ramas nu stiu de ce, ca n-am avut nici macar o singura tentativa de a cumpara o masina de acolo. Pur si simplu, din ce am auzit de la diversi oameni si de la TV, mi-a ramas in gand ca e locul ideal pentru a lua o teapa de zile mari. Si totusi, targul asta vinde, site-ul cred ca este cel mai vizitat din categoria lui.

Desigur, logica imi spune ca sunt si oameni de bine care-si vand masina acolo sau cel putin o dau la vanzare pe site, tocmai pentru ca este atat de vizitat. dupa care i-o cumpara un samsar, ii da kilometrii inapoi si pretul inainte icon smile Cata credibilitate au anunturile de pe Autovit?

Deci, n-am incredere deloc in ce se vinde acolo. Cand am vrut un SH (ce ma bucur ca n-am luat atunci!) m-am dus la AAA Auto, niste tepari ordinari, care – din fericire – au dat faliment pe piata noastra.

Citeste si: Cum verifici o masina second hand la cumparare!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.