Chevrolet a avut cel mai bun an (2010) in Europa

Teoretic, e criza. Practic, sunt unii constructori care bat recorduri, iar unii deja inregsitreaza cresteri fata de anul trecut. Chevrolet, de exemplu, a avut cel mai bun an (in Europa) de pana acum.

Chevrolet a vândut 477.194* de autovehicule în 2010, ceea ce reprezintă o îmbunătăţire a volumului cu 12,0 procente faţă de anul 2009 şi locul al doilea în topul vânzărilor din toate timpurile în Europa pentru marca americană**. Cota de piaţă în Europa a mărcii Chevrolet a atins valori record de 2,5 procente. Anul 2010 s-a încheiat cu valori record pentru cota de piaţă în ceea ce priveşte trimestrul al patrulea (2,7 procente) şi luna decembrie (3,0 procente). De-a lungul anului, cota de piaţă a crescut în 21 de ţări din Europa. sursa: Chevrolet

Chevrolet Sonic art3 Chevrolet a avut cel mai bun an (2010) in EuropaEvident, cei de la Chevrolet se bucura, mai ales ca in acest an aniverseaza centenarul marcii si au asteptari optimiste si pentru 2011, mai ales ca se va lansa noul Aveo (berlina si hatchback) si noul Chevrolet Cruze hatchback. Catre finalul anului vom putea cumpara si noul Chevrolet Volt, o masina pe care eu o consider mult (dar mult!) mai logica si mai utila pentru cei care vor o masina ecologica, decat modelele electrice pe care le vor cumpara cativa ani buni de acum incolo doar structuri de stat.

Apropo, cel mai bine vandut model Chevrolet in 2011 a fost Spark, iar eu tocmai am unul la test de mai multe zile si o sa va spun impresiile mele despre masina asta.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.