Chevrolet Camaro depaseste Ford Mustang la vanzari

Chevrolet a avut un an bun in 2010, constructorul american reusind sa vanda un total de 1,6 milioane de masini. Ma rog, americanii se lauda cu mai multe cresteri, la anumite modele si cote de piata, dar ce este mai important consta in faptul ca Chevrolet a castigat o batalie de imagine cu Ford.

Adica, modelul Camaro a surclasat clar Mustang-ul celor de la Ford. Si nu este putin lucru, Mustang-ul fiind pana acum preferatul americanilor in segmentul muscle car. Reusita celor de la Chevrolet este cu atat mai importanta din cauza faptului ca este prima data in ultimii 25 de ani cand Camaro reuseste sa depaseasca Mustang. Chevrolet pluseaza, spunand ca au reusit sa treaca de Mustang in conditiile in care n-au avut la dispozitie si versiunea cabrio a lui Camaro, care va fi disponibila incepand cu primele luni ale acestui an.

Camaro Sales 2010 a Chevrolet Camaro depaseste Ford Mustang la vanzari

In 2010, Chevrolet a vandut 81.371 de unitati Camaro, versus 73.716 unitati Mustang, cat a vandut Ford, cifrele fiind valabile pentru piata americana.

Ford Mustang Boss 302 Chevrolet Camaro depaseste Ford Mustang la vanzari

Personal, n-as sti ce sa aleg intre cele doua. Imi place Mustang-ul, pentru reinterpretarea superba a modelului initial, venita dupa multi ani in care Mustang-urile devenisera absolut banale, dar imi place si Camaro, pentru interpretarea moderna foarte-foarte inspirata a unui model legendar. Si, ca sa fiu pus complet in ceata, nestiind ce sa aleg, ar trebui sa vad modelele astea doua langa un Dodge Challenger.

Dodge Challenger Chevrolet Camaro depaseste Ford Mustang la vanzari

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.