Cum e la noi, cum e la ei

Poate v-ati saturat de expresia asta, cliseul asta prin care se subliniaza diferente majore de legislatie si aplicare a ei in tarile dezvoltate si.. Romania. Dar, pentru ca suntem la nivelul la care suntem (genunchiul broastei) o sa mai folosim expresii de-astea.

Abia am scris postul despre cum vor politistii nostri sa pedepseasca agresivitatea in trafic si iata un exemplu recent din Italia.

Soferul unui Ferrari 458 Italia s-a enervat ca un tip cu un Fiat 600 nu l-a lasat sa treaca, pe undeva pe o sosea de langa Roma. Si credeti ca facut, in ideea ca mai au si ei cocalarii lor. L-a lovit cu masina, iar cand asta cu Fiat-ul a oprit l-a luat la bataie. Ajutat si de un prieten care era cu el. Chestii care se intampla si la noi.

Ferrari 458 Italia Cum e la noi, cum e la eiUn politist aflat in afara serviciului a vazut, a oprit masina, i-a retinut pe cei 2 si a chemat intariri. Cei doi agresori au ajuns la inchisoare. Vor fi judecati pentru urmatoarele (va dati seama ce e, suna mai bine si mai corect in engleza) – assault, criminal damage and resisting arrest. Si trebuie sa explice si faptul ca aveau in masina suma de 30.000 euro.

Cam asa se face la ei cand cineva este agresat. Si, in afara de asta, cat de tampit trebuie sa fii sa te enervezi ca nu se da la o parte unul cu o masinuta?! Cat ii ia unui Ferrari 458 Italia sa depaseasca o buburuza Fiat? cateva secunde si o mica portiune de drum liber! Sa ajungi sa lovesti cu o masina de peste 200.000 euro o alta masina?! Pentru ce? Eu credeam ca, daca ajungi sa ai un Ferrari esti la un anumit nivel, esti putin zen, nu stai sa te enervezi si sa reactionezi asa pentru nimicuri.

Sursa: DailyMail via Carscoop

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.