Mitsubishi ne arata conceptul noului Colt

Ceea ce vedem in poza se numeste Mitsubishi Concept Global Small si va debuta la Geneva. Numele este unul absolut neinspirat. Nu inteleg de ce unii constructori vin cu denumiri de-astea alambicate si fade, cand masina in cauza prefigureaza de fapt noua generatie a unui model existent.

Acesta este doar un concept, dar cred ca arata destul de clar liniile noului Colt, care va debuta in versiune de serie in martie 2012 si va fi produs la o uzina Mitsubishi din Tailanda.

Noul Colt va miza pe propulsoare de un litru si 1,2 litri, combinate cu sistem Stop/Start si sistem de regenerare a fortei dezvoltate la franare. Se anunta si o noua cutie CVT, toate aceste echipamente avand rolul de a reduce mult consumul si emisiile.

Mitsubishi Colt concept Mitsubishi ne arata conceptul noului Colt

Ma rog, o sa vadem la momentul potrivit cum sta cu partea tehnica, ce-mi place mie acum fiind designul. Actualul Colt n-a contat foarte mult in Romania si cred ca nici in Europa. Nu a avut cine stie ce stil inspirat, iar dupa facelift, grila lui Lancer n-a facut mai nimic bun la nivel estetic.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.