Pasiune mare

Cam toti suntem pasionati de ceva, eu de masini (voi probabil la fel, de vreme ce ma cititi), dar la solutia asta nu m-am gandit.

Unui nene din Arges ii plac atat de tare autobuzele, incat ia fura cate unul de ficare data cand are ocazia. Nu ca sa faca rost de bani, sa le vanda s-au chestii de genul asta. Ci pur si simplu ca sa le conduca. Normal ca pasiunea lui pentru sofatul autobuzelor se cheama tot furt, atata timp cat n-are voie sa conduca asa ceva si le “imprumuta” fara acordul cuiva, asa ca fiecare excursie cu autobuzul este urmata de niste ani de puscarie.

Dar nenea persista!

Pentru ca nu poate avea un autobuz al lui, omul s-a decis sa fure cate unul, de cate ori are ocazia, doar pentru placerea de a conduce o astfel de masina.

A si fost inchis pentru asta, iar cand a iesit din inchisoare omul nu s-a putut abtine si a luat un autobuz la plimbare. L-au dat de gol farurile neaprinse, dar politistii nu l-au putut prinde decat dupa ce au tras 11 focuri si au pus doua baraje in calea lui.

Barbatul a furat prima data un autobuz la varsta de 14 ani. sursa: StirileProTV

Acum.. ce sa zic.. si mie mi-ar surade sa conduc putin un autobuz de-asta al RATB-ului, dar n-as vrea sa stau la racoare pentru asta.

Mi s-a parut foarte haioasa stirea icon smile Pasiune mare

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.