Un Fiat de 500.000 euro. Exact cat doua Ferrari-uri

V-am obisnuit, pe Motorstory, cu diferite masini modificate absolut nebunesc de niste proprietari fara gusturi, fara finete, fara alte metode a impresiona. Acum vedem o alta masina, un mic Fiat 500C care a fost dus pe alte culmi ale gloriei, la cererea unui chinez.

Masina, care este de fapt un Abarth 500C a fost comandata de un chinez nebun, care a vrut-o placata cu aur. Chiar daca eu n-o sa inteleg niciodata asa ceva, macar omul a dus-o la un carosier, Fenice Milano, care a lucrat-o foarte bine. Pe afara, asa cum se vede, masina are folii de aur de 24K care imbraca multe elemente de caroserie, inclusiv jantele.

Fiat 500 Gold by Fenice Milano art Un Fiat de 500.000 euro. Exact cat doua Ferrari uriSi exteriorul este doar o parte a lucrarii, pentru la la interior regasim acelasi tratament cu aur, plus in iPad integrat in bord si incrustat cu diamante. Din poze, masina pare finisata impecabil si probabil asa si este. Nu de alta, dar in urma acestui tratament a ajuns la valoarea de 500.000 euro. Suma care, asa cum am spus si in titlu, iti face rost de doua Ferrari 458 Italia.

Abarth-ul placat cu aur a trecut si prin mainile tunerului Romeo Ferraris, iar puterea maxima a motorului de 1,4 litri a ajuns la 200 CP, plus un kit de suspensie reglabila si sistem de franare de la Brembo.

Mandria chinezului este atat de mare, incat vrea ca livrarea masinii sa se faca intr-un magazin de bijuterii al unui prieten, dupa scenariul pe care-l vedeti in clip.

Oare cand ajungi sa ai foarte multi bani, invariabil innebunesti la un moment dat?

via: WCF

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.