Audi A3 Concept – Cum va arata viitoarea generatie Audi A3

Audi a publicat astazi 3 schite care reprezinta noul Audi A3 Concept. Evident, conceptul prefigureaza noua generatie Audi A3, dar avem parte si de o supriza. Viitorul A3 va avea si o versiunea berlina.

Deocamdata privim 3 schite ale conceptului, dar la Salonul Auto de la Geneva va veni conceptul in “carne si oase”. Ne vom putea face atunci o idee mai clasa despre designul viitorului A3. Din ce vedem acum, Audi pastreaza linia actuala a designului modelelor marcii, dar – sincer – nu arata deloc rau.

Audi A3 Concept Audi A3 Concept   Cum va arata viitoarea generatie Audi A3Nemtii au ales sa impresioneze pana la capat in ceea ce priveste motorizarea. Sub capota conceptului se afla un motor cu 5 cilindri in linie, turbo, care produce 408 CP. Este aceeasi versiune ca si in cazul recentului (si superbului) concept quattro. Propulsorul este cuplat la cutia de viteze S tronic, cu 7 trepte, tractiune fiind integrala (quattro).

Audi A3 Concept 1 Audi A3 Concept   Cum va arata viitoarea generatie Audi A3Motorul este unul de show, asta e clar, pentru ca noul A3 va avea gama de propulsoare cunoscute deja de la Audi. Insa, n-ar fi posibil ca Audi sa ne arate in acest fel motorizarea noului RS3, care va debuta probabil peste cativa ani?

Audi A3 Concept 2 Audi A3 Concept   Cum va arata viitoarea generatie Audi A3

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.