De ce sa te filmezi facand prostii cu masina?!

N-am inteles niciodata de ce unii au pasiunea asta de a se inregistra in timp de conduc cu viteza. Ma rog, inteleg ca poate se inregistreaza, dar asta ar trebui sa fie doar pentru arhiva proprie. Nu sa-l urce pe YouTube, sa vada toti cat de tare e el.

Un american tocmai a patit-o, in timp ce alerga cu un BMW M3. A trecut pe langa politie cu 190 km/h, a fost oprit, iar politistii au decoperit pe bord o camera care arata ca omul atinsese anterior 225 km/h. Si, pentru ca vorbim de America, s-a tinut cont de proba furnizata stupid de omul respectiv, iar acesta a ajuns pentru ceva timp in arest. (sursa)

Ferrari F40 320 kmh De ce sa te filmezi facand prostii cu masina?!Si mai stiti si filmul cu posesorul de Ferrari F40, care s-a jucat cu masina, in trafic, pe la 320 km/h. Asta n-a fost prins atunci, dar pentru ca a avut grija sa posteze imaginile, a fost gasit si a ajuns in arest.

Spre deosebire de legislatia noastra, a lor permite asemenea probe video si in combinatie cu o legislatie mai dura… nu e deloc bine pentru respectivii.

Sa nu fim ipocriti, toti mai exageram uneori, cand conditiile permit, in asa fel incat riscurile sa fie minime. Nu-mi spuneti ca n-ati fost niciodata curiosi sa vedeti cum e la peste 200 km/h… dar sa te apuci sa filmezi si sa postezi imaginele e pur si simplu prostie!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.