Lotus vine oficial in Romania. Si s-ar putea sa ne placa :)

Omul care a adus oficial Ferrari in Romania, prin intermediul Forza Rossa, vrea acum sa mai dea o lovitura, pe piata masinilor sport. Ion Bazac, fost ministru al sanatatii, vrea sa importe oficial modelele Lotus in Romania. Iar lucrurile s-au miscat repede, se pare ca vom avea primul showroom Lotus in Bucuresti in aceasta primavara.

Omul de afaceri face aceasta mutare in mod logic si cred ca va fi una castigatoare. Pentru ca nu este vorba de modelele actuale (Elise, Exige Evora) ci de ceea ce va urma. Si va amintiti, sper, v-am spus ce va urma. La Salonul Auto de la Paris, in toamna anului trecut, Lotus a socat prin prezentarea a 5 noi modele. O ofensiva care s-ar putea sa debuteze pe piata chiar de anul viitor.

Lotus Esprit Lotus vine oficial in Romania. Si s ar putea sa ne placa :)

Si ganditi-va asa: Lotus va produce niste modele sport deosebit de atractive, la preturi variate, cu un maxim de putin peste 100.000 euro. O subcategorie care completeaza perfect modelel Ferrari, ca sa nu mai spun ca Lotus e un nume, iar masinile vor fi o aparitie destul de exotica. Practic, dai o suma de bani rezonabila pentru niste modele sport veritabile si cu pedigree.

Abia astept sa vad cum va merge. Cred ca excelent, mai ales daca pana atunci iesim (dracului!!) din criza :))

Sursa: ZF

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.