Maserati GranCabrio Sport – Italian cabrio job

Maserati prezinta la Geneva versiunea “Sport” a decapotabilei GranCabrio. Oricat de ciudat ar parea, deja e obisnuinta ca unii constructori sa vina cu editii “Sport” ale unor modele deja super sport. Daca pana si Bugatti si-a denumit ultima creatie Veyron Super Sport… de parca 1.001 CP nu insemnau deja hipersport.

Sa revenim insa la Maserati. Italienii se vor lauda la Geneva cu masina pe care o vedeti in galerie foto de mai jos. GranCabrio Sport are acelasi V8 aspirat, de 4,7 litri, care produce insa 450 CP si 510 Nm. O crestere de putere de doar 10 CP fata de versiunea de pana acum a motorului, dar obtinuta in conditiile unei reduceri cu 6% a consumului.

Maserati GranCabrio Sport art Maserati GranCabrio Sport   Italian cabrio job

Calculati voi cat inseamna reducerea cu 6% a unui consum urban de 24 litri/100 km icon smile Maserati GranCabrio Sport   Italian cabrio job

Modificarile la nivel tehnic includ suspensii mai ferme si upgrade la sistemul de franare. La nivelul designului, e relativ greu sa nu-ti placa un Maserati. Mai ales GranCabrio Sport, cu grila neagra, faruri pe fond negru, jante inchise la culoare…

Imediat ce faceti rost de cam 150.000 euro va puteti gandi la ea ca la masina personala icon smile Maserati GranCabrio Sport   Italian cabrio job Eu unul stiu ca mai am de muncit.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.