Noul Chevrolet Cruze hatchback vine la Geneva. Si ce oferta va fi!!

Chevrolet a confirmat ca versiunea hatchback a lui Cruze va fi lansata la Salonul Auto de la Geneva. Si cititi cu atentie, pentru ca eu cred ca masina asta va zgudui putin clasa compacta! Am testat acum putin timp Chevrolet Cruze sedan si v-am spus ca maisna mi-a placut mult. Mi-a placut cum sta pe drum, mi-a placut pretul, mi-a placut nivelul de echipare foarte generos pentru pretul cerut.

Ceea ce vedeti in poze este conceptul care prefigureaza versiunea de serie a lui Cruze hatchback. Practic insa, va uitati chiar la versiunea de serie. Sigur, nu va avea farurile astea pe fond albastru, ele vor fi cele normale, de pe sedan, care oricum arata foarte bine. Iar spatele este unul chiar foarte reusit, spun eu. Mie imi place, in conditiile in care singurul lucru care ma deranjeaza la sedan sunt stopurile spate. Ei bine, la hatchback ele arata mult mai ok.

Chevrolet Cruze 1 Noul Chevrolet Cruze hatchback vine la Geneva. Si ce oferta va fi!!

Versiunea hatchback va fi si mult mai ceruta, cred eu, decat sedanul, chiar daca romanii sunt destul de innebuniti dupa “masinile cu portbagaj”. Nu cred ca este o problema, hatchback-ul va oferi cam 400 de litri, o valoare buna in segment.

Chevrolet Cruze 3 Noul Chevrolet Cruze hatchback vine la Geneva. Si ce oferta va fi!!

La debutul de la Geneva vor fi anuntate si preturile, dar si motorizarile. Nu e greu de realizat ca motorizarile vor fi cele de pe sedan.Normal, o sa va arat masina si o sa anunt preturile imediat ce vor fi publicate informatiile.

Chevrolet Cruze 2 Noul Chevrolet Cruze hatchback vine la Geneva. Si ce oferta va fi!!

In alta ordine de idei, hatchback-ul asta arata mult mai bine decat sedanul! Da, daca voi putea sa schimb pro cee’d-ul in urmatorii ani, cred ca ma voi orienta catre Cruze hatchback. Cum suna o masina ca asta, foarte bine echipata, cu motor de 2 litri diesel si 163 CP, cutie cu 6 trepte, pe la 16.000 euro?! Bine de tot!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.