Noul Infiniti Etherea, o compacta neconventionala. Deocamdata concept

Miscare catre baza gamei din partea celor de la Infiniti, care vor sa vina cu un nou model al carui rol este sa aduca clienti noi (si tineri) pentru constructorul nipon.

Ceea ce vedeti este conceptul care anunta acest nou model. Se numeste Etherea si arata suficient de neconventional ca sa ma faca foarte curios asupra designului modelului de serie. Ma astept, sincer, sa se pastreze mare parte din elementele estetice ale conceptului, cel putin la partea frontala. Chiar daca tocmai cu partea frontala am o problema. E deosebita, da, dar are ceva ce nu-mi place. Pare, cu tot cu faruri prea “lasata”, parca se topeste si se scurge.

Infiniti Eherea art Noul Infiniti Etherea, o compacta neconventionala. Deocamdata concept

Pe de alta parte, spatele arata bine, inclusiv luneta mica, continuata cu plafonul panoramic. Si uitati-va cu atentie la linia laterala, conceptul Etherea aduce putin cu un SUV/crossover, este destul de inalt.

Etherea se va transforma intr-un model de serie care va concura direct cu hatchback-urile premium care au deja traditie, principalele doua fiind BMW Seria 1 si Audi A3.

Deocamdata nu s-a anuntat nimic la nivel tehnic pentru acest concept nipon, dar vom avea noi informatii dupa debutul de la Geneva.

Cum vi se pare? E altceva, dar va place?

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.