O frumusete. Porsche Boxster S Black Edition

Mie chiar imi plac editiile speciale. Cum nu sunt adeptul tuningului, decat daca este facut de un tuner foarte cunoscut si arata foarte cu bun gust, editiile speciale mi se par ceva deosebit. Bine… si aici putem discuta. Nu ma refer la masinile in cazul carora editia speciala presupune un sticker stupid si cateva echipamente in plus.

Ma refer la ceva de genul Porsche Boxster S Black Edition, masina pe care o puteti vedea mai jos, in galeria foto. Asta e ceva cu adevarat special, in opinia mea.

Porsche Boxster S Black Edition art O frumusete. Porsche Boxster S Black Edition

Masina va fi produsa in 987 de exemplare si – cum ii spune si numele – este complet neagra. Eu am o slabiciune pentru negru, una pentru Porsche si, cand vad masina pana si cu jante si evacuari negre, mi-as dori niste zeci de mii de euro. Mai precis 63.404 euro (pretul de pe piata germana). Totule negru, chiar si la interior unde au ramas doar cateva elemente cromate.

Nemtii au adaugat si un plus serios de echipamente, care fac masina sa fie chiar ceva mai ieftina decat daca ai configura una normala, cu aceleasi optiuni.

Porsche Boxster S Black Edition art2 O frumusete. Porsche Boxster S Black Edition

Motorul este cel cu 6 cilindri, de 3,4 litri, care produce 320 CP, cu 10 CP decat in versiunea normala. Cu ajutorul cutiei standrd, manuala, cu 6 trepte, masina accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,2 secunde si atinge o viteza maxima de 276 km/h. Si Porsche a facut progrese serioase in ceea ce priveste consumul astfel ca Boxster S Black Editon afiseaza un consum mediu de 9,8 litri/100 km.

Vanzarile incep in martie, daca stati mai bine cu banii decat mine, poate… cine stie icon smile O frumusete. Porsche Boxster S Black Edition

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.