O surpriza bavareza – BMW Vision ConnectedDrive

E proaspat, abia a aparut si se numeste BMW ConnectedDrive. Este, asa cum v-ati dat seama, un nou concept de la BMW, care va debuta la Geneva.

Masina nu arata deloc rau si se vrea un roadster cu 2 locuri. Ar putea fi o noua decapotabila BMW, mai mica decat Z4 (unele zvonuri spun ca se va numi Z2) care ar putea debuta peste cativa ani.

La nivelul la care este acum BMW Vision ConnectedDrive, cel de concept, anunta noua linie de design a celor de la BMW. Una destul de radical schimbata fata de ceea ce avem acum in gama bavarezilor.

BMW Vision ConnectedDrive Concept O surpriza bavareza   BMW Vision ConnectedDrive

Roadsterul Vision ConnectedDrive atrage atentia in primul rand prin partea frontala, extrem de agresiva, dar si prin grila tipica BMW dusa la dimensiuni gigant. Oare sa ne pregatesca BMW pe viitor un design cu grila supradimensionata?? Ramane sa vedem. Pe acest concept arata chiar bine.

In rest, conceptul Vision ConnectedDrive se mai remarca si prin parbrizul mic si fara rama, dar si prin postul de conducere izolat de locul pasagerului. Habitaclul seamana mai mult cu cel al unei masini de curse pe care am putea-o vedea la LeMans.

BMW Vision ConnectedDrive Concept2 O surpriza bavareza   BMW Vision ConnectedDrive

BMW nu spune mare lucru despre acest concept acum. O va face probabil la debutul masinii, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Ni se spune totusi ca masina a fost conceputa din start cu ideea de “connected” in prim plan. Adica, BMW Vision ConnectedDrive ar urma sa aiba tot ce se poate la acest moment in materie de infotainment si comunicare intr-o masina.

Pana sa ne lamurim asupra a ceea ce are la bord, va place cum arata?

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.