BMW pregateste un M3 pickup [video]

Am mai vazut o realizare de genul asta, un Seria 3 pickup, dar unul privat. Acest M3 pickup insa este cat se poate de oficial. L-am vazut pe unele site-uri acum cateva zile si am ramas putin pe ganduri. De ce naiba ar vrea BMW sa faca un M3 pickup? Care ar fi ideea, cui i-ar folosi asa ceva? Doar nu pui saci cu ciment in bena unei masini sport de 420 CP!

Ciudat este faptul ca M3 pickup a fost surprins in teste pe Nurburgring, deci parea o treaba pe cat de inexplicabila, pe atat de ciudata. Da, parea, pentru ca, intre timp, misterul a fost rezolvat.

BMW M3 pickup BMW pregateste un M3 pickup [video]

Un oficial BMW a declarat ca M3 pickup nu este decat o gluma de 1 aprilie (ca se apropie) si nu va fi niciodata produs in serie. Bun, am inteles ce explica neamtul, dar … nu este inca 1 aprilie si povestea acestui exemplar ciudat se cunoaste deja. In prima zi a lunii viitoare ce ne va mai arata BMW? Acelasi M3 pickup, fara camuflaj si cu poze frumoase? Nu merge..

Un lucru e sigur. Masina e reala, chiar a fost creata si va ramane unicat. Va imaginati ca BMW a cheltuit niste bani si timp pentru a face asa ceva? O vom vedea probabil prin muzeul BMW sau pe la diferite evenimente, unde va atrage intotdeauna atentia.

Sursa: Autoblog

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.