BMW Seria 6 Cabrio, lansat in Romania

Vineri seara, intr-o atmosfera clar studiata, la BoConcept, in Baneasa,  BMW Romania a lansat pe piata locala noul Seria 6 cabrio. O masina superba, chiar daca unii spun ca este prea cuminte. E adevarat, prezentarea a fost sustinuta de Jochen Paesen, designer la BMW Group Design. Iar omul stie ce spune.

Eu nu sunt designer si nu stiu foarte bine sa exprim in cuvinte liniile unei masini. Stiu doar daca-mi place sau nu si remarc ceva negativ/pozitiv doar daca este ceva flagrant. Ei bine, neamtul asta stie exceptional de bine sa vorbeasca despre designul noului Seria 6 Cabrio. Stie sa exprime in cuvinte la care nu v-ati fi gandit fiecare linie, fiaecare umbra a masinii. Stie sa spune de ce este acolo, ce vrea sa sugereze si cu ce se potriveste.

BMW Seria 6 Cabrio Lansare in Romania art BMW Seria 6 Cabrio, lansat in Romania

Sa nu aveti impresia ca e plictisitor, omul vorbeste in asa fel incat intelegi clar ce-au vrut de la masina asta. Si probabil fiecare designer, de la orice marca, stie sa explice la fel de bine.

In alta ordine de idei, noul Seria 6 cabrio este deja disponibil in Romania, cu doua motorizari. Cel mai puternic model este 650i cabrio, cu propulsor V8 de 4,4 litri si 407 CP, care costa la noi 103.664 euro. Modelul de baza este 640i cabrio, cu motor de 3 litri si 320 CP, al carui pret este de 89.342 euro.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.