Ceva nou de la BMW M. Si nu e o masina!

Eu cand ma gandesc la BMW, nu pot sa ma gandesc decat la masini. Ahh! si la motociclete, e-adevarat, mi-a crescut mult respectul pentru ele dupa ce am citit cartea asta.

Dar in nici un caz nu ma gandeam la biciclete! Stiu ca, ocazional, BMW mai creeeza designul pentru cate un yacht de superlux, stiam si de biciclete, dar nu le bagam in seama. Acum insa, m-am uitat mai atent (pentru ca am vazut particula “M” in numele bicicletei) si am zis sa va arat si voua un altfel de BMW. Oricum, nu stiam ca BMW face biciclete chiar de 60 de ani!! Va mirati? N-ar trebui, BMW spune ca, la acest moment, cam 3 sferturi dintre nemti utilizeaza regulat bicicleta. Iar astea sunt variantele premium.

BMW M Bike Carbon Racer 1 Ceva nou de la BMW M. Si nu e o masina!

Asadar, ceea ce vedeti este o bicicleta de curse, se numeste BMW M Bike Carbon Racer si este facuta din carbon. Mai exact cadrul, ceea ce a dus la obtinerea unei greutati de doar 7,4 kilograme. Nu mai pricep la biciclete, dar imi inchipui ca-i o valoare buna. Nu stiu ce sa va mai spun, in afara de faptul ca are 10 trepte.

BMW M Bike Carbon Racer 2 Ceva nou de la BMW M. Si nu e o masina!

Si daca tot am dat-o-n biciclete BMW, iata si alte cateva exemplare noi. Se numesc ceva de genul: BMW Cruise Bike, BMW Touring Bike, BMW Mountain Bike Cross, BMW Mountain Bike Enduro. Le gasiti, cu specificatii exacte, pe www.bmw-shop.com.

BMW Mountainbike Enduro Ceva nou de la BMW M. Si nu e o masina!BMW Touring Bike Ceva nou de la BMW M. Si nu e o masina!BMW Cruise Bike Ceva nou de la BMW M. Si nu e o masina!

Apropo, m-am uitat si eu, o bicicleta de-asta pleaca de pe la 1.000 euro si poate ajunge si la 3.000 euro! E mai rentabila o motocileta SH! :))))

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.