Ferrari FF si Lamborghini Aventador sunt deja vandute pentru primul an

Credeati ca un supercar italian poate fi cumparat pur si simplu, dupa ce vezi ca apare pe piata? Nu. Nu merge asa, indiferent cati bani esti dispus sa dai ca sa fii printre primii. Atat Ferrari, cat si Lamborghini au grija de clientii lor traditionali, astfel incat acestia au prioritate.

Lamborghini Aventador LP 700-4 si Ferrari FF, au debutat in premiera la Geneva. In cazul unor masini normale, comenzile ar fi putut fi plasate dupa incheierea salonului, cu livrarea in cateva luni, dar nu e cazul la cei doi constructori.

Lamborghini Aventador LP 700 4 art1 Ferrari FF si Lamborghini Aventador sunt deja vandute pentru primul an

Toate exemplarele FF si Aventador produse programate sa fie produse in primul an de productie au fost deja vandute. Ferrari FF va fi produs in 800 de exemplate pe parcursul acestui an si toate au deja proprietari. Nu se stie cate modele Aventador vor fi produse anul acesta, dar se pare ca toate au fost deja vandute. Asta in conditiile in care masinile n-au ajuns in showroom-uri.

Ferrari FF1 Ferrari FF si Lamborghini Aventador sunt deja vandute pentru primul an

Ambii bolizi au cam acelasi pret, circa 260.000 euro. Ba chiar ambii au tractiune integrala, fiind pentru prima data cand Ferrari ofera un model cu tractiune integrala.

via Carscoop

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.