Politia sta in Logan-uri, dar viseaza Porsche?!

In weekendul trecut, politia a facut o razie pe cele doua autostrazi. Era normal sa iasa la vanatoare, a venit caldura, s-au schimbat pneurile cu cele de vara, e uscat, cald si merge sa dezmortesti putin motorul.

Evident, unii au dezmortit motoarele mult mai mult decat era cazul, asa ca s-a inregistrat si un prim record de viteza pe anul asta: 229 km/h, pe A2. O tipa de 20 de ani intr-un Audi TT.

Dar nu asta e neaparat curiozitatea, pana la urma pe autostrazile noastre se merge de multe ori cu peste 200, doar ca nu sunt prinsi de radar. Ok, deci, politia pune la dispozitia televiziunilor filmul cu tanti asta calare pe acceleratie. Si cum umbla ei acolo, pe monitorul ala apare mesajul “Va rog asteptati” si o poza, un screensaver…. cu un Porsche pe care scrie Politia!!!

Porsche politie Politia sta in Logan uri, dar viseaza Porsche?!

Dragilor, nu stiu care-i treaba cu Porsche-ul asta, dar din cate am vazut eu, asa, rapid, este un photoshop de pe net, o masina virtuala, facuta de vreun tip care se plictisea.

Si uite cum a ajuns Porsche-ul (screensaver) pe radarele politiei! Radare montate pe Logan-urile binecunoscute, dar e bine intotdeauna sa aspiram la mai mult :))

sursa: realitatea.net

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.