Treaba romaneasca. De toata jena

Cei care stati in Bucuresti, va mai amintiti separatoarele intre sensurile de circulatie montate cu avant, in ideea (naiva) de a impiedica marlanii cu 4 roti sa depaseasca pe contrasens si sa faca aiurea stanga, pe unde vrea volanul lor? Cum le-am laudat eu la inceput si cum m-am convins rapid ca tepele alea, oricat de tepene ar fi, vor fi invinse de miserupismul bucurestenilor!

Da, e o metoda care a esuat cu succes, pentru ca manelistului cu SUV si cu numere de Bucuresti nu-i pasa, are garda la sol mare, trece peste ele. Iar cretinului cu oricemasinavretivoi nu-i pasa ca zgarie spoilerul si burta masinii. Atata vreme cat nu se vede…

Dar, alta e ideea. Geniile care au pus tepele alea firave, au vazut ca n-au nici un efect. Asa ca au venit cu altceva. Mult mai dur. Vedeti mai jos, niste tarusi solizi, gata sa rupa spoilerele si conducte pe dedesubtul masinii. Arata atat de numacalca! incat iti inchipui ca, gata, asta e solutia pentru stoparea nesimtirii!

tepele dintre sensuri Treaba romaneasca. De toata jena

M-am dat jos, azi, cand le-am vazut prima data, pe Oltenitei. Am facut poza si cand sa ma intorc la masina, ating intamplator un tarus de-asta. Bai, nu va inchipuiti cat e de moale!!!. Este pur si simplu gol de dinauntru, este dintr-un cauciuc subtire, se indoaie fara sa simti!

Superb, asta era solutia! Sa arate impresionant si sa se indoaie ca o plastilina. Cam cat credeti ca va dura pana cand nesimtitii arhiprezenti in trafic vor afla ca tepele alea nici macar nu lasa urme pe masina?!?!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.