Un chinez si-a distrus (cu ciocanul) supercarul de 500.000 dolari [FOTO]

Chinezii sunt din ce in ce mai bogati, dar unii dintre posesorii de multe zerouri la sumele din conturi au si o usoara instabilitate psihica. Unul dintre ei s-a remarcat prin faptul ca a distrus, voit si chiar cu ajutor, o masina de jumatate de milion de dolari, i fata unei numeroase asistente.

Este adevarat ca omul a asteptat cateva luni sa rezolve o problema la masina si se pare ca n-a fost deloc multumit de serviciile post vanzare asigurate de Lamborghini in China. Ba chiar mai mult, omul a ajuns pe la cel mai inalt nivel al grupului VW si constructorului Lamborghini si tot nu a fost ajutat sa rezolve problema aparuta la modelul Lamborghini Gallardo pe care l-a cumparat de la un dealer chinez.

Lamborghini Gallardo distrus in China art Un chinez si a distrus (cu ciocanul) supercarul de 500.000 dolari [FOTO]

Bolidul italian costa aproximativ 500.000 de dolari in China si dupa ce a platit aceasta suma, iar masina a fost livrata, chinezul a constatat la scurt timp, ca masina nu mai porneste. A mers la service, unde nu doar ca nu s-a rezolvat problema, dar masina i-a fost inapoiata cu spoilerul si sasiul lovite in cursul tractarii.

Lamborghini Gallardo distrus in China art2 Un chinez si a distrus (cu ciocanul) supercarul de 500.000 dolari [FOTO]

Apoi, respectivul service, unul agreat de Lamborghini, l-a ingnorat pe proprietarul masinii si nu a mai primit masina pentru reparatii. Chinezul a insistat, a contactat CEO-ul Lamborghini si cam tot ce putea sa-l ajute cu problema sa. Intr-un final, a cedat psihic si a ales sa distruga masina in public, pentru a atrage atentia asupra serviciilor asigurate de Lamborghini.

O fi facut bine??

Sursa & foto: ChinaCarTimes

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.