BMW xDrive Live – La uzat de pneuri cu BMW

La inceputul saptamanii asteia am fost invitat la evenimentul BMW xDrive Live, in ideea de a vedea ce poate face sistemul xDrive pe sosea. Este un eveniment al Europei de Est, din cate mi-am dat seama, masinile fiind inmatriculate in Romania, Slovacia si Polonia.

Mai important este ca am avut la dispozitie intreaga gama de modele disponibile cu xDrive, de la Seria 3 la Seria 7.

Locatia a fost parcarea de la Romexpo, destul de mare, dar toata lumea ar fi preferat un spatiu si mai mare, pentru ca in felul asta puteai sa maresti viteza.

BMW xDrive Live Event art BMW xDrive Live   La uzat de pneuri cu BMW

A fost distractiv oricum, am urcat niste rampe care incrucisau puntile modelul X3, ne-am testat abilitatile printre jaloane, am avut un test de franare de urgenta si ocolirea unui obstacol in ultimul moment.

BMW xDrive Live Event art2 BMW xDrive Live   La uzat de pneuri cu BMW

Piesa de rezistenta a fost o plimbare in mare viteza, foarte aproape de un anumit stalp, cu un model BMW 550i si Claudiu David la volan. Am avut noroc sa fiu printre primii, pentru ca spre final romanul a “fucked up de tyres” cum s-a exprimat foarte inocent un oficial si s-a trecut la acelasi parcurs, dar cu un X3 xDrive35i.

Cateva ore petrecute frumos, la volanul unor masini bune, pe care le-as fi preferat pe o pista de aeroport icon smile BMW xDrive Live   La uzat de pneuri cu BMW

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.