Cat costa sa-ti recuperezi masina ridicata. Tarife mai mici

In sfarsit, dupa cativa ani de jaf, primarii s-au gandit ca tarifele de recuperare a masinilor ridicate din Bucuresti sunt nesimtit de mari. Si uite-asa, dupa ani in care firma CFR Transauto cerea 833 lei pentru recuperarea masinii ridicate, in termen de 24 de ore, primarul Chiliman s-a rugat de ei (sau dracu’ stie ce le-a facut), iar tarifele au scazut cu 60%.

Ma gandesc logic, firma asta (de hoti) nu iese-n pierdere cu noul tarif de 434 lei. E clar, nu? Atunci, pana acum, cum li s-a permis sa practice tariful nesimtit de 833 lei?? Sau asta a fost planul? “Dam un tun de cativa ani, facem niste milioane de euro si apoi ne apropiem cat de cat de normalitate, ca sa nu-i vina cuiva ideea sa se ia de noi

Oprirea interzisa Cat costa sa ti recuperezi masina ridicata. Tarife mai miciApropo, asta era unul dintre cele mai mari tarife din Bucuresti. N-am inteles niciodata cum dracu’ le-a iesit lor 833 lei… cu banii astia aduceai masina pe platforma de la Brasov.

Si in alte sectoare se discuta despre o reducere a tarifelor, iar consilierii municipali vor sa interzica ridicarea masinilor. Bine, ei vor mai demult, dar pana acum nu le-a iesit. Probabil nici nu le va iesi, niste oameni mai au de facut milioane din asta.

Nu mai intelegeti gresit. Sunt pentru ridicarea masinilor parcate aiurea, care chiar incurca traficul sau pietonii. Dar, pentru ca mi-a fost ridicata masina, am ajuns sa stiu ca nu exista criterii corecte ale activitatii asteia. Totul se face pe ideea “Ba… nu ridicam X6-le ala parcat pe trecere, ca nu stim al cui este, mai bine luam Corsa aia de care nu se impiedica nimeni“.

Iata si care sunt tarifele actuale de recuperare a masinilor ridicate:

- Sectorul 1 (CFR Transauto) – 434 RON (de la 833 RON) + 50 RON/zi, dupa primele 24 de ore

- Sectorul 2 (Supercom) – 500 RON, nu se reduce nimic, cica daca s-ar reduce, firma ar lucra in pierdere

- Sectorul 4 (Autosal Expert) – 500 RON + plus 100 RON/zi, dupa primele 24 de ore. Aici, Piedone spune ca vrea ca in primele 24 de ore sa nu se plateasca nimic, ca sa aiba timp cetateanul sa se dezmeticeasca. Sigur ca da… cine-l crede??

-Sectorul 6 (Ilcor Auto)- 850 RON

*sursa: Gandul

Voi ati patit-o cu hotii astia??

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.