Iata noul Chevrolet Malibu

Chevrolet a prezentat in China noul model Malibu. Da, stiu ca nu cunoasteti numele, dar acum nu mai vorbim de un model american. Noul Chevrolet Malibu este o masina globala, o vor avea si americanii si europenii si chinezii. Circa 100 de piete va avea la dispozitie noul Malibu pentru a se “desfasura”.

In Europa, noul Chevrolet Malibu va inlocui banalul model Epica. In schimb, acum, Chevrolet a nimerit-o, noul Malibu arata mult mai bine. Daca partea frontala este doar moderna, fara ceva deosebit, spatele imi place mult, pentru ca stopurile au fost inspirate de cele prezente pe musclecar-ul Camaro. E o masina serioasa, americana, dar bine adaptata si pentru Europa.

Chevrolet Malibu art11 Iata noul Chevrolet Malibu

Interiorul insa, este ceva… ce trebuie vazut in realitate. Arata parca prea bine in poze! Nimic sec, forme frumoase, cusaturi si lucratura frumoase, tablou de bord simplu, masculin si o consola eleganta. Asta se vede in pozele de presa, o sa le observam si in realitate.

Chevrolet Malibu art121 Iata noul Chevrolet Malibu

Cel mai nou motor va fi un 4 cilindri de 2,5 litri, care produce 190 CP si 245 Nm, cuplat la o cutie de viteze automata, cu 6 trepte. In total, vor fi fisponibile 10 propulsoare cu 4 si 6 cilindri, bineinteles si diesel pentru piata europeana. Ba chiar vor fi si versiuni alimentate cu GPL.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.