Preturile noului Ford Focus in Romania

Unul dintre cele mai apreciate modele de clasa compacta in Romania, Ford Focus, a fost lansat pe piata noastra. Noul Ford Focus este la a treia generatie si spera sa se descurce cel putin la fel de bine ca inaintasii sai. Si are sanse, pentru ca vine cu un nou design si un interior complet schimbat. De fapt, interiorul este o surpriza (cam aglomerata) fata de cel destul de clasic al generatiei anterioare.

Asa cum v-am mai spus, singurele mele probleme cu masina asta tin de partea frontala, unde nu-mi place grila inferioara masiva si impartita de linii prea subtiri si de interior, unde, cum spuneam, mi se pare cam prea multa inghesuiala.

Noul Ford Focus art1 Preturile noului Ford Focus in Romania

In rest, preturile nu sunt mult mai mari decat ale modelului de pana acum, iar gama de propulsoare este foarte generoasa, cu cateva surprize foarte placute.

Noul Ford Focus art2 Preturile noului Ford Focus in Romania

Pe scurt, noul Ford Focus pleaca de la un pret de 16.000 euro pentru motorul de 1,6 litri, benzina, cu 105 CP si cutie manuala cu 5 trepte. Cel mai ieftin diesel costa 17.500 euro, cu motorul de 1,6 litri TDCi, 95 CP si cutie manuala cu 6 trepte.

Noul Ford Focus art3 Preturile noului Ford Focus in Romania

Sunt si cateva suprize pe lista motorizarilor si anume: motorul de 1,6 litri Ecoboost cu 150 CP (benzina) si cel mai puternic diesel, 2 litri TDCi de 163 CP cu cutie Powershift.

Dar va las sa vedeti lista completa a preturilor, pentru toate versiunile.

Preturi Ford Preturile noului Ford Focus in Romania

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.