Singura masina pe care nu mi-am dorit s-o conduc

Nu stiu cum e la voi, dar eu nu prea mai pot sa stau indreapta. Daca merg cu o masina, trebuie sa conduc. Altfel, ma plictisesc si nu ma simt bine. E adevarat, mi se intampla de putine ori sa fiu pasager. Dar zilele astea, cum ma gandeam eu la vacanta, mi-am amintit despre singura masina pe care am condus-o si de al carei volan nu stiam cum sa scap mai repede.

Se intampla prin 2006, la un team building cu colegii de la Supercar. Am plecat pe undeva pe langa Zarnesti, la bordul unui Volkswagen Multivan. Masina pe care o stiam, dar cu care nu mai fusesem, relaxat, la un drum mai lung. La dus, logic, m-am instalat la volan. Pana am iesit din Bucuresti a durat peste o ora, pe la Campina dragii mei colegi erau deja ametiti bine.

Si i-am invidiat nu pentru bautura, ci pentru cum te simti in masina asta. Ca la terasa. Scaunele de pe al doilea rand pivoteaza complet si se pun fata-n fata cu cele de pe al treilea rand. Iar dintre scaune rasare o masuta rabatabila, care pana atunci fusese pe post de cotiera. O masuta veritabila, cu suport pentru sticle si alte chestii, in jurul careia stau 3 oameni, plus alti 2 pe langa. Si se face o chestie exact ca in poza de mai jos.

Vokswagen Multivan interior Singura masina pe care nu mi am dorit s o conduc

Ideal! La venirea din team-building n-am mai condus, am stat la masuta, am baut si am ras. Cred ca e cel mai tare mod de a calatori fara sa conduci. Mi-a ramas mintea la Multivan-ul ala, desi pretul e pe la minim 30.000 euro. Oricum, nu se compara nici macar cu un monovolum de clasa mare.

*in poze este modelul actual, cu facelift, dar functionalitatile interiorului sunt aceleasi

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.