Spalatoria perfecta..

Nu va faceti iluzii, ca n-am gasit-o. Desi tot caut, spal masina pe unde vad ca exista o spalatorie, doar-doar ma vor fideliza unii. Dar nici vorba, toti, dar toti cei pe care i-am intalnit isi fac treaba de zici c-o fac gratis. Aaa si nu va ganditi, bacsisul e sfant.

Acum tocmai am spalat masina si.. la fel. O gramada de pete pe care le iau eu, foarte usor. Dar am platit ca sa mi le ia ei! Uneori le vad inca de acolo si ii atrag atentia “specialistului”. Care zice moale “pai daca nu s-a luat cu jetul de apa..“. Hmmm “pai uite ca se ia foarte usor acum!“.

Spalare masina Spalatoria perfecta..Asta pe langa faptul ca unul s-a intins sa stearga plafonul purtand o catarama metalica la pantaloni (va imaginati ce-a iesit), altul a atins spoilerul cu teava aia de spalat (care ar trebui sa aiba o protectie de cauciuc la capat, dar… n-avea) si inca unul s-a gandit sa stearga bordul cu nu stiu ce solutie, care, evident, a lasat niste pete pe care le-am scos eu, ulterior.

Si inca o chestie, poate stiti voi. Prespalarea e buna?! Logica imi zice ca da, unii spalatori zic la fel, ca da, dar unii (pe care eu ii banuiesc de lene) spun ca, daca se face prespalare, se dilueaza solutia aia alba aplicata apoi.. si ca e mai bine s-o aplice direct. Nu i-am lasat niciodata, de fiecare data cer prespalare..

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.