Crezi ca le ai cu volanul? Inscrie-te in Campionatul National de Indemanare!

Stiu ca atunci cand vedeti o stire pe la tv despre Campionatul National de Raliuri va ganditi cat de bine trebuie sa se simta oamenii aia cand concureaza pe Lancer EVO, Subaru WRX STI, Clio RS si alte masini de gen, preparate pentru curse.

Desigur, va imaginati ca-i scump… rau. Altfel si-ar fi incercat talentul mult mai multi, inclusiv eu icon smile Crezi ca le ai cu volanul? Inscrie te in Campionatul National de Indemanare!

Dar niciodata nu-i timpul pierdut. Si ati putea incepe cu Campionatul National de Indemanare, organizat de de Asociatia “GT Auto Club Sportiv” in parteneriat cu Carrefour Romania, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS). Ei bine, oricine se poate inscrie! Nu trebuie sa ai masina preparata pentru curse, nu trebuie licenta de pilot, nu trebuie sa ai cine stie motor… Poate fi inscrisa absolut orice masina de strada, cu conditia sa fie intr-o buna stare tehnica.

Campionatul National de Indemanare Crezi ca le ai cu volanul? Inscrie te in Campionatul National de Indemanare!

Vorbim deja de a doua etapa, care va avea loc  in zilele de 4 si 5 iunie, in parcarea Carrefour Colentina din Bucuresti.

Iata ce spun organizatorii:

Pentru cei care nu au participat la prima etapa subliniem faptul ca la start au fost inscrisi piloti cu varste cuprinse intre 14 si +50 ani iar masinile folosite in competitie au fost de la modele noi (Peugeot 207 RC) pana la cele de epoca (VW 1300 “broasca”, batrana Dacia 1100).

Campionatul National de Indemanare 2 Crezi ca le ai cu volanul? Inscrie te in Campionatul National de Indemanare!

Apropo, se poate incepe inca de la 14 ani, clasele fiind urmatoarele:

Juniori (14-18 ani, autoturisme cu capacitate cilindrica pana la 1600 cmc), debutanti (D1 participanti pe automobile din clasa1 cu cilindree pana la 1600 cmc si D2 participanti pe automobile din clasa2 cu cilindree peste 1600 cmc) si avansati (A1 participanti pe automobile din clasa1 cu cilindree pana la 1600 cmc si A2 participanti pe automobile din clasa2 cu cilindree peste 1600 cmc).

Asadar, distractie in primul rand si apoi… cine stie cum va descoperiti vreun talent aparte pentru pilotaj icon smile Crezi ca le ai cu volanul? Inscrie te in Campionatul National de Indemanare!

Informatii complete despre inscrieri si conditii gasiti aici.

Campionatul National de Indemanare 3 Crezi ca le ai cu volanul? Inscrie te in Campionatul National de Indemanare!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.