Iata modelul Renault Duster, modificat, cel care va avea si motorul de 140 CP!

Incep sa apara si detalii legate de un Duster ceva mai “pretentios”, ca sa spunem asa. De fapt, este vorba de o versiune superioara lui Renault Duster, care va fi vanduta pe mai multe piete, inclusiv in Rusia. De acolo provin si pozele.

Vorbim de o noua versiune Renault Duster, una diferita. Pana acum stiam Renault Duster si Dacia Duster, care nu difereau decat la nivelul siglei si atat.

Ceea ce atrage atentia este insa faptul ca aceasta versiune difera clar de Dacia Duster si de Renault Duster de pana acum. Practic, pare un facelift aplicat modelului Renault Duster. Masina, are, asa cum vedeti mai jos, o cu totul alta grila, una complet cromata si unitara, a disparut acea fragmentare pe care o stim de la Duster-ul cunoscut.

Renault Duster art Iata modelul Renault Duster, modificat, cel care va avea si motorul de 140 CP!

Mai sunt insa si alte diferente. La interior, plansa de bord este complet schimbata. Sistemul audio a fost inlocuit cu unul integrat, acelasi care a debutata si pe facelift-ul modelului Sandero, iar comenzile climatizarii sunt altele. Observati ca deasupra consolei centrale a aparut o noua fanta, care contine (probabil) un display, ceea ce nu exista la modelul Duster cunoscut.

Renault Duster art2 Iata modelul Renault Duster, modificat, cel care va avea si motorul de 140 CP!

La fel ca si la Sandero facelift, comenzile geamurilor au fost mutate pe panoul usilor in cazul acestei noi versiuni Duster.

Evident, acesta este modelul care va avea noul motor pe benzina, de 2 litri si 140 CP. Probabil si pretul va fi altul. Ma gandesc ca, probabil, vedem o parte din elementele faceliftului de pe Dacia Duster, un facelift ce va fi operat peste cativa ani.

Arata… altfel, nu? icon smile Iata modelul Renault Duster, modificat, cel care va avea si motorul de 140 CP!

Foto: Dusterclubs via ZF

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.