Mercedes face si elicoptere. Nu stiati?!

Bine, nu le construieste propriu-zis, ci le “aranjeaza” putin, in spiritul marcii. Ceea ce vedeti mai jos este primul produs al Mercedez-Benz Style, departamentul de design care nu se limiteaza la masini, ci opereaza, la cerere, pe orice fel de produse premium.

Acest prim proiect a constat in designul exterior si interior al unui elicopter EC 145 produs de Eurocopter. Si a iesit bine de tot, zic eu. Vedeti axteriorul care chiar aminteste de Mercedes, de “sagetile argintii”, aceasta culoare identificabila cu Mercedes. Mie-mi place cum le-a iesit, iar interiorul este… nebunesc de luxos.

Mercedes Style Eurocopter EC 145 Mercedes face si elicoptere. Nu stiati?!

Lemn, spoturi si scaune cu centuri inspirate din cele prezente la masinile de competitie. Atmosfera business, cu tot ce trebuie pentru o calatorie la nivelul asta. Aporpo, scaunele pot culisa, s epot aranja in mai multe feluri, iar capacitatea maxima este de 8 locuri.

Mercedes Style Eurocopter EC 145 a Mercedes face si elicoptere. Nu stiati?!

Lumina ambientala isi poate schimba culoarea si nuanta, iar pentru pasageri se pot monta o mare varietate de accesorii, in functie de gusturi. Eleganta extrema, au vrut sa fac ceva gen S-Klasse, sa impresioneze si au reusit.

Elicopterul este unul privat, a fost deja predat unui client european. Dar puteti comanda oricand altul.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.