Spectacol cu multi CP si pneuri distruse la Baneasa Shopping City [VIDEO]

Din cate am aflat (abia aseara) evenimentul de la Baneasa Shopping City este organizat Repsol si Baneasa Shopping City in ideea de siguranta rutiera. Ma rog, ce-am vazut eu azi acolo are mai degraba treaba cu nebunia cailor putere decat cu siguranta rutiera.

Ideea este ca, daca sunteti din Bucuresti, va recomand sa mergeti. Aceleasi demontratii care au fost astazi, si pe care le vedeti in poze, vor fi si maine. Practic o sa vedeti multe masini interesante, performand cu mult fum din roti in parcarea de la Baneasa Shopping City (langa IKEA).

Repsol Baneasa Shopping City Show Spectacol cu multi CP si pneuri distruse la Baneasa Shopping City [VIDEO]

Gazda evenimentului este tovarasul Cabral, adica cel mai potrivit showman pentru chestii de genul asta, mai ales ca este si pasionat de masini, pistoane si tot ce are nevoie de o teava de esapament.

I-am vazut la lucru pe Bogdan Marisca si Danny Ungur, cu masinile de competitie, dar si o bulgaroaica (Ekaterina Stratieva) pe un Citroen C2 R2 roz, care s-ar putea sa va frustreze putin, avand in vedere ce figuri facea cu gandacul ala de masina.

Repsol Baneasa Shopping City Show 2 Spectacol cu multi CP si pneuri distruse la Baneasa Shopping City [VIDEO]

Au fost si acrobatii moto, dar si spectacol de drift cu un BMW M3 (E36), care s-a retras abia dupa ce a facut praf unul din pneuri, si un Nissan Silvia foarte spectaculos. Plus cateva demonstratii cu Lotus Elise, o masina pe care ti-o cumperi fara sa stie sotia/prietena.

Eu chiar nu m-am plictisit timp de vreo 3 ore cat am stat pe acolo si chiar va recomand sa mergeti. Si daca nu va conving din vorbe, poate va conving din poze si clipurile video.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.