De ce sa platesti in 10 parti, daca poti plati mai putin intr-un singur loc?

Ok, dragilor, asta e un post legat doar tangential de masini. Dar pentru ca v-am aglomerat pana acum cu Seria 1, iar maine o sa va arat noul Opel Astra GTC, sa discutam putin despre… bani. Mai exact despre refinantare, si mai exact refinantarea de la BCR.

Va spun din start, particip la un concurs, sper sa si castig ceva, asta doar daca va prezint cat se poate de clar noul produs al BCR. Ahh, si – desigur – daca voi castiga sau nu, depinde mult si de implicarea voastra.

Ca sa nu intram pe terenul limbajului de lemn, refinantare inseamna ca eu sa merg la BCR si sa iau un credit cu care sa achit datoriile catre cei de la Motoractive, societatea de leasing care-mi detine masina. Si la care mai am de platit vreo 4 ani. Cu banii din creditul de refinantare de la BCR, as termina relatia cu Motoractive si ar urma sa platesc noul credit la BCR. Evident, in conditii mai bune, cu o rata mai mica, dar si costuri totale mai reduse.

BCR Logo De ce sa platesti in 10 parti, daca poti plati mai putin intr un singur loc?M-am referit la refinantare pentru credite/leasing auto pentru ca asta m-ar interesa pe mine in momentul asta, dar refinantare se acorda pentru (cam) orice fel de credit, in situatia in care sunteti mandri posesori de case si alte chestii luate prin credit. BCR face aceasta campanie de promovare tocmai pentru ca vine cu acest nou produs de refinantare si ofera, promotional, costuri zero pentru analiza dosarului, asigurari si tot ce tine de acordarea creditului de refinantare.

Desigur si pe mine ma asteapta, nu peste multa vreme, un credit din ala serios, pentru casa. Iar apoi inca unul, poate pentru noul Opel Astra GTC sau Renault Megane RS. Nu m-am hotarat inca icon smile De ce sa platesti in 10 parti, daca poti plati mai putin intr un singur loc?

Puteti participa si voi!

Daca aveti un blog (nu conteaza pe ce nisa) puteti participa la aceasta campanie. Trebuie doar sa trimiteti un mail la contact at blogalinitiative.ro pentru a obtine toate informatiile necesare si brief-ul campaniei. Partenerul oficial al campaniei organizate de Blogal Initiative pentru BCR este Revista Biz.

Apropos, spuneam ca ma puteti ajuta in campania asta. Pentru asta trebuie sa-mi spuneti, in comentarii, cum va intelegi voi cu creditele pe care le “duceti” si pentru ce sunt (casa, masina, piscina etc.). M-ati ajuta si mai mult daca ati populariza articolul asta pe Facebook (aveti butoanele chiar la indemana).

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.