Masini BMW second hand, ale angajatilor BMW, la vanzare prin BMW Premium Selection

Urasc din tot sufletul samsarii unsurosi care-ti promit ca masina de care stau sprijiniti e aproape virgina, cu doar 77.000 km la bord, ca noua. Va imaginati ca n-as cumpara in vecii vecilor o masina de la genul asta de oameni, indiferent despre ce masina ar fi vorba si cat de bun ar fi pretul.

Dar, cand va fi cazul (ca acum nu este) voi cumpara SH din parcurile importatorilor. Stiu ca sunt mai scumpe decat pe piata, dar prefer sa dau niste bani in plus, decat sa-mi para rau apoi. Bine, nici in cazul asta nu poti fi sigur, dar mizez pe faptul ca importatorii au macar un minim de bun simt si nu-mi prezinta la 80.000 km o masina cu (de fapt) 150.000 km.

BMW Seria 5 Masini BMW second hand, ale angajatilor BMW, la vanzare prin BMW Premium Selection

Si mai este o varianta. Exact ce a anuntat astazi BMW si anume ca vine cu un serviciu, BMW Premium Selection, prin care ofera masini second hand BMW care au apartinut propriilor angajati, atat cei din Romania, cat si cei din Germania. Logic, daca lucrezi la BMW si ai ca masina de serviciu un BMW, ar trebui sa ai grija de el, nu?

BMW Seria 5 a Masini BMW second hand, ale angajatilor BMW, la vanzare prin BMW Premium SelectionAceasta divizie de masini rulate, care va fi disponibila la tot dealerii BMW, cuprinde o oferta de circa 3.000 de masini, cu o vechime cuprinsa intre 6 luni si 5 ani si rulate intre 6.000 si 120.000 km. Toate modelele vandute prin aceasta divizie beneficiaza de garantie completa 24 de luni, completata de lucrari de mentenanta gratuite pentru[rimele 12 luni sau 10.000 si de asistenta rutiera gratuita non-stop.

Alte motive de incurajare: masinile sunt verificate complet, (pana la modul inchiderii torpedo-ului, spune BMW) si ti se prezinta istoricul de service. Bineinteles, se verifica si numarul real de kilometri. Din punct de vedere al solutiilor de finantare, se ofera buy-back si trade-in si leasing cu durata de pana la 5 ani.

Eu nu sunt deocamdata in masura sa ma gandesc la o achizitie, dar cand o fi cazul, asta e genul de solutie pe care as vrea-o pentru o masina SH. Oricum, e interesant de vazut ce ofera BMW Premium Selection.

Voi cum ati proceda in situatia asta? O masina din targ (nu ma refer la cumparatul de la prieteni, cand cunosti si omul si masina) sau una de la un astfel de serviciu, dar mai scumpa?

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.