La mare, la soare.. si soferi calmi

Astazi am dat o fuga pana la Mamaia, pentru ca am zis clar ca DS3-ul pe care-l testez zilele astea merita niste poze cu marea :). Plus ca mi-era si mie dor, nefiind de fel vreunul care merge la mare tot timpul pentru ca asa-i moda. Sau sezonul. Sau ca e “cool”.

Excelent la mare in timpul saptamanii, cel putin in Mamaia e foarte lejer traficul, gasesti locuri de parcare, nu-i nici o problema cu spatiul nici pe plaje. Deh, criza, turism de weekend..

Pe autostrada, la fel, lejer, dar nu ca iarna :). Ei, ce m-a suprins pe mine? N-am intalnit nici un cretin! Nici unul, iar asta-i mai rar decat cresterile de salarii in Romania! Mai mult, multi mergeau in limita legala. Am depasit X6, A4, A6, Laguna, Mondeo, eu mergand cu tempomatul la fix 130 km/h. Poate mergeau la consum, cine stie..

Citroen DS3 La mare, la soare.. si soferi calmi

Aia 10 care m-au depasit pe toata autostrada au franat pana am terminat eu de depasit si m-am retras pe prima banda, fara flash-uri, fara mers la 3 metri in spate. Civilizat,, frumos. Pai cand am venit pe A1 acum o saptamana, un cretin posesor de Q7 mai avea putin si se catara pe mine de grabit ce era! Deci se poate, in conditiile in care n-am vazut decat o singura masina de politie, dus-intors.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.