Noul Porsche 911 trece prin ultimele teste

De fiecare data, lansarea unei noi generatii Porsche 911 este o sarbatoare. Nu e vorba neaparat de faptul ca orice fan si client Porsche stie ca masina va fi mai buna, mai impresionanta, ci de faptul ca toata lumea abia asteapta sa vada ce solutie au mai gasit nemtii in privinta designului. Design care a ramas extrem de consecvent de-a lungul multor zeci de ani.

Si stiti ce? Da, la Volkswagen ma deranjeaza ca scot Golf-ul aproape la fel cu cel dinainte, dar la Porsche, nu. Porsche e altceva, Porsche e constructorul care va fascina intotdeauna prin perfectiune. Porsche e constructorul care reuseste sa faca o masina cu motorul pus in spatele puntii spate care se comporta mult mai bine decat unele, teoretic, mult mai bine echilibrate.

Da, Porsche e constructorul care nu lasa indiferent pe nimeni, si cel care reuseste sa duca la perfectiune o masina ce nu poate fi confundata vreodata.

Ceea ce vedeti mai jos e noua generatie 911. Chinuita in diferite zone ale globului si foarte aproape de lansarea oficiala.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.