Preturile lui Citroen DS4 in Romania

Citroen DS4 a ajuns si in Romania, asa ca avem acum si lista de preturi completa. Stim povestea cu gama paralela, premium, a modelelor DS. Multi spuneau ca francezii n-au nici o sansa sa vanda aceste modele DS pretentioase si scumpe, dar iata ca Citroen a inregistrat deja un succes. Au anuntat recent ca Citroen DS3 a fost vandut pana acum in 100.000 exemplare, pe parcursul unui an si 2 luni.

DS4 este un segment mai sus, in clasa compacta si vine cumva ca o versiune premium a noului Citroen C4. Nu e insa doar atat, DS4 are personalitate proprie si este atat de modificat la nivelul detaliilor, incat pare departe de C4. Asta si pentru ca, incepand de la primul montant, nu mai seamana deloc cu C4. Citroen DS4 are 4 usi, dar manerele celor din spate sunt foarte frumos disimulate in montant, incat chiar pare un coupe.

Citroen DS4 art1 Preturile lui Citroen DS4 in Romania

Interiorul arata excelent si, ca idee, ma astept sa-mi placa masina cand o voi conduce. Nu de alta, dar DS3 chiar mi-a placut.

In Romania, Citroen DS4 vine cu 3 motorizari pe benzina (1,6 VTi de 120 CP si 1,6 THP de 155 CP si 200 CP) si doua diesel-uri (1,6 HDi de 110 CP si 2 litri HDi de 160 CP). Gama serioasa de motoare si transmisie manuala sau pilotata. Cea pilotata trebuie evitata insa, nu mi-a placut deloc pe C4.

Citroen DS4 art2 Preturile lui Citroen DS4 in Romania

Cel mai ieftin Citroen DS4 are un pret de 19.890 euro (motorul de 1,6 litri si 120 CP), iar cel mai scump model ajunge la 27.890 euro, cu motorul de 1,6 litri THP si 200 CP. Mult, dar s-ar putea sa mearga pe piata, cum a facut si DS3.

Iata si lista completa de preturi. Astea sunt preturile de pornire, in functie de motor si transmisie, dar exista 3 niveluri de echipare, plus o gramada de posibilitati de personalizare:

Preturi Citroen DS4 Preturile lui Citroen DS4 in Romania

Iar acum o galerie foto cu masina:

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.