Preturile noului VW Golf Cabrio in Romania

Noul Volkswagen Cabrio a debutat si in Romania, la mijlocul verii. Cand am mai scris despre masina asta, am spus ca este aproape identica cu Eos la partea frontala si se vrea a fi o solutie mai ieftina fata de cabrio-coupe-ul Eos. Si sincer, daca as vrea un Volkswagen si inca unul cabrio, eu as opta pentru Golf in defavoarea lui Eos. Diferenta de pret este destul de consistenta, iar plafonul textil al lui Golf Cabrio nu cred sa fac probleme nici macar iarna. Plus ca arata mai exotic decat cel metalic al lui EOS.

Apropo de plafon, “textilul” lui Golf Cabrio se pliaza/depliaza in 9,5 secunde si functioneaza si in mers, pana la 30 km/h.

VW Golf Cabrio art Preturile noului VW Golf Cabrio in Romania

Bun, preturi acum. Noul Golf cabrio vine intr-un singur nivel de echipare, cu 2 motoare pe benzina si unul turbodiesel. Se pleaca de la propulsorul de 1,2 litri TSI, cu 105 CP si cutie manuala cu 6 trepte si se ajunge la motorul de 1,4 litri TSI cu 160 CP si cutie manuala cu 6 trepte sau, optional, DSG cu 7 trepte. Fanii diesel-ului pe cabrio pot opta doar pentru motorul de 1,6 litri TDI cu 105 CP si cutie manuala, cu 5 trepte.

Preturile sunt urmatoarele:

Preturi VW Golf Cabrio Preturile noului VW Golf Cabrio in Romania

Si ca sa facem o diferenta, iata si preturile modelului Eos:

Preturi VW Eos Preturile noului VW Golf Cabrio in Romania

Ideea este urmatoarea. Merita Eos 3.500 euro in plus, cu al lui plafon rigid?

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.