O masina exotica pentru Politia Romana – Lotus Evora S

Forza Rossa, importator oficial in Romania pentru Ferrari, dar si pentru Lotus, stie sa se promoveze. Tocmai a “donat” un model Lotus Evora S pentru Politia Romana. Daca Lotus Evora S pentru politie va suna cunoscut este pentru ca, recent, si Carabinieri au primit doua exemplare.

Asadar, politistii romani vor patrula autostrazile timp de 2 ani cu acest superb model, pentru ca nu vorbim de o “donatie” propriu-zisa, ci de un imprumut pe 2 ani. Suficient timp pentru ca multi sa remarce masina, mai ales daca au  (intotdeauna) neinspirata idee de a fugi de politie.

Lotus Evora S pentru Politia Romana O masina exotica pentru Politia Romana   Lotus Evora S

Nu cred ca ma insel cand spun ca aceasta este cea mai exotica masina a Politiei Romane si cea mai performanta. Lotus Evora S are un motor V6, supraalimentat, care produce 350 CP dintr-o cilindree de 3,5 litri, supraalimentat, astfel incat poate atinge 100 km/h in 4,8 secunde.

Lotus Evora S pentru Politia Romana 2 O masina exotica pentru Politia Romana   Lotus Evora S

Acum, astept s-o vad pe autostrazi. Si sa aud ca o vor implica in vreo urmarire, nu sa o tina drept bibelou, doar pentru imagine. Ahh, si poate sunt mai atenti acum :).

via|Capital

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.