Audi A2 Concept – Cel mai mic Audi va completa gama

Ne asteptam sa vedem Audi A2 Concept pentru Salonul Auto de la Frankfurt si iata ca nemtii sunt hotarati sa completeze gama. Dealtfel, A2 era singurul model care lipsea dintr-o gama ce ajunge pana la.. A8.

Audi A2 este deocamdata un concept, dar este unul destul de ciudat. Desi hatchback cu 5 usi, are o lungime de doar 3,8 metri, deci este sensibil mai mic decat modelul A1 in 3 usi, care are aproape 4 metri.

Forma este oarecum de monovolum, inaltimea fiind de 1,49 metri, iar Audi spune ca interiorul ofera 4 locuri confortabile.

Audi A2 Concept Audi A2 Concept   Cel mai mic Audi va completa gama

Farurile prezinta noua tehnologie LED, fasciculul de lumina fiind amplificat de niste mici suprafete reflectorizante. Se spune ca, astfel, luminile ar fi mult mai eficiente.

Audi A2 Concept are propulsie electrica, dar Audi nu da detalii suplimentare. Dealtfel, vedeti ca si pozele sunt deocamdata schite cu masina. In mod sigur, curand, vom avea poze reale cu masina si detalii complete. Si cred ca e clar pentru toata lumea – Audi A2 Concept va avea o versiune de serie.

Vechiul Audi A2

Audi A2 2002 Audi A2 Concept   Cel mai mic Audi va completa gama

Desi nu e chiar o prezenta consistenta pe strazi, sigur va amititi de vechiul Audi A2 produs intre 1999 si 2005. O masina construita din aluminiu, cu care Audi a tatonat atunci segmentul mini, fara rezultate prea bune. Vremurile s-au schimbat acum, si nemtii vor samai incerce o data.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.