Chevrolet Cruze hatchback – Preturi in Romania

Unul dintre noile modele de urmarit este – si n-o spun pentru prima data – Chevrolet Cruze hatchback. Daca berlina Chevrolet Cruze mi-a placut, hatchback-ul imi place si mai mult din cauza spatelui, unul reusit, care da un aer mai dinamic masinii. E adevarat ca, in segmentul compact, prefer oricand un hatchback in fata unei berline.

Normal, asteptam preturile noului Cruze hatchback pentru Romania si acum le si avem. Sunt unele tentante, zic eu, in conditiile in care nu prea ai nevoie de nimic altceva in afara echiparii de serie.

Chevrolet Cruze hatchback Chevrolet Cruze hatchback   Preturi in Romania

Cruze hatchback este disponibil cu 3 propulsoare, doua pe benzina si un turbodiesel. Cel mai mic motor este cel de 1,6 litri si 124 CP, pe benzina, oferit cu o cutie manuala cu 5 trepte. Urmeaza un motor de 1,8 litri si 141 CP, echipat in serie cu cutie manuala in 5 trepte si optional cu una automata cu 6 trepte.

Turbodiesel-ul este un deliciu, are 2 litri si 163 CP/3.800 rpm, iar consumul mediu este de 5,6 litri/100 km.

Chevrolet Cruze hatchback art1 Chevrolet Cruze hatchback   Preturi in Romania

Preturile pornesc de la 14.195 euro, pentru motorul de 1,6 litri si 124 CP si nivelul de echipare LS+. Acesta presupune: 6 airbag-uri, ESC, ABS, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, oglinzi electrice si incalzite, computer de bord, cotiera spate cu spatiu de depozitare, aer conditionat (manual),  radio CD cu Mp3 si 4 boxe.

Chevrolet Cruze hatchback art2 Chevrolet Cruze hatchback   Preturi in Romania

Diesel-ul pleaca de la 17.275 euro, intr-un nivel superior de echipare (LT+). Iata si o lista completa de preturi, iar daca vreti si mai detaliat, gasiti aici tot ce va intereseaza. Daca va intereseaza ofertele + programul Rabla, le aveti aici.

Preturi Chevrolet Cruze hatchback Chevrolet Cruze hatchback   Preturi in Romania

Cat despre drive-test cu masina, curand. Peste o saptamana sunt in Croatia si testez atat noul Cruze hatchback, cat si Aveo. Va spun mai multe atunci.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.