Mai este loc pentru marci noi – Eterniti Hemera!

Greu in ziua de astazi sa mai vii cu o marca noua in industria auto. Cam totul este acoperit si e cu atat mai bine cu cat ai traditie si vechime, unii chiar cu 3 cifre.

Si totusi, se incearca. La Frankfurt, va avea inaugurarea oficiala o noua marca de lux, britanica. Se numeste Eterniti si vine la salonul german cu un SUV complet nou si foarte performant, numit Hemera. Cat succes va avea, nu se stie, dar masina lor nu arata deloc rau si promite performante de SUV supersport, ca sa zic asa. Ei se exprima chiar optimist, spunand ca Hemera este “primul super-SUV din lume”!

Eterniti Hemera 1 Mai este loc pentru marci noi   Eterniti Hemera!

Evident, deocamdata nu exista decat informatii preliminare. Cum ar fi aceea ca SUV-ul Eterniti Hemera va avea sub capota un motor de 620 CP care va putea asigura o viteza de top de peste 290 km/h.

Eterniti Hemera 2 Mai este loc pentru marci noi   Eterniti Hemera!

In rest, se mai spune ca interiorul va fi un adevarat regal, cu scaune spate ajustabile electric, pentru confort superm si spatiu pentru frapiera.

Asa cum vedeti, nu avem deocamdata decat 3 poze cu Eterniti Hemera, dar maine e prima zi de presa a salonului de la Frankfurt si vom vedea o galerie foto completa, precum si informatii complete.

Eterniti Hemera 3 Mai este loc pentru marci noi   Eterniti Hemera!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.