Marca Jeep se relanseaza in Romania, sub umbrela Autoitalia

Adevarul este ca in ultimul timp n-ati mai vazut asa des modele Jeep pe strada. In mare parte si datorita venirii crizei, dar si datorita problemelor de reprezentare pe piata noastra. Ei, dupa ce Fiat a preluat Chrysler, acum 2 ani, iata ca, la nivel local, Jeep trece sub umbrela Autoitalia.

Deocamdata exista 3 7 showroom-uri Jeep in intreaga tara, 3 in Bucuresti si cate unul in Pitesti, Cluj, Constanta si Iasi. Dar astea sunt chestii organizatorice, mai important este sa vedem ce modele se vand in Romania si la ce pret. Si avem asa:

Jeep Compass

Jeep Compass Marca Jeep se relanseaza in Romania, sub umbrela AutoitaliaEste un SUV compact, disponibil cu un turbodiesel de 2,2 litri, oferit in doua versiuni de putere: 136 CP si 163 CP. Tractiunea este integrala, dar se poate opta si pentru o versiune 4×2 (nu inteleg de ce…). Pretul de pornire este de 25.950 euro (TVA inclus).

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee Marca Jeep se relanseaza in Romania, sub umbrela AutoitaliaNoua generatie a unui model foarte apreciat, Grand Cherokee vine acum cu un motor turbodiesel V6, de 3 litri, de provenienta Fiat, care produce 190 CP si 241 CP. Are suspensie pneumatica QuadraLift si sistem Select Terrain, cu cinci setari: Auto, Sand/Mud, Sport, Snow si Rock. Pretul noului Grand Cherokee porneste de la 43.000 euro.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler Marca Jeep se relanseaza in Romania, sub umbrela AutoitaliaModelul meu preferat din gama Jeep, e adevarat, influentat fiind si de filmele americane. Este o legenda, absolut inconfundabil si vine cu un nou motor turbodiesel, de 2,8 litri, care produce 200 CP. Are un sistem de tractiune integrala foarte performant, printre altele cu diferentiale blocabile pe ambele punti. Pretul acestui modele incepe de la 31.500 euro.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.