Skoda Mission L – Galerie foto

Cu doua saptamani in urma, am vazut noua Skoda Mission L in doar doua teasere nu foarte clare pentru a ne face o idee despre masina. Acum, conceptul a debutat la Frankfurt si avem poze reale cu acest concept despre care Skoda spune ca este foarte aproape de productia de serie.

Skoda Mission L, in forma ei de serie (sa vedem si ce nume va purta), va debuta anul viitor in Europa, Rusia si China. Piata indiana este favorizata, primele modele vor ajunge la clientii acestei piete chiar la finalul acestui an. O vom vedea, deci, peste cateva luni si vom afla si cum se va numi.

Skoda Mission L1 Skoda Mission L   Galerie foto

Constructorul ceh nu da prea multe detalii despre Skoda Mission L, ne spune clar ca face parte din clasa compacta, iar referitor la design ni se spune ca este facuta pentru cei ce apreciaza “designul minimalist, curat si linia sportiva”. Eu nu-s de acord cu aceasta caracterizare, dar..

Mai aflam ca Skoda si-a propus sa lanseze cate un model nou cam la fiecare 6 luni, scopul fiind de a inregistra vanzari anuale de 1,5 milioane de masina, pana in 2018.

Skoda Mission L at1 Skoda Mission L   Galerie foto

In rest, discutia ramane deschisa. Va fi Skoda Mission L o compacta low-cost, pozitionata intre Fabia si Octavia sau este chiar noua Octavia? Chiar daca e model diferit, putem presupune ca vom regasi aceste linii si pe noua generatie Octavia.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.