Volvo Concept You – Lux de la Volvo

Vi se pare cunoscut? Pe buna dreptate, pentru ca noul Volvo Concept You, prezentat acum cateva momente la Frankfurt este doar o evolutie a conceptului Volvo Universe, aratat la Shanghai, in primavara.

Si totusi, noul You concept arata mult mai bine. Pentru ca are o parte frontala care nu-l mai face atat de “batran” si pentru ca linia plafonului este mai plonjata catre spate, ceea ce-l face mai dinamic. Desigur, aspectul ramane in continuare unul clasic, de limuzina, cu portiere care se deschid in oglinda si interior luxos, cu scaune individuale in spate.

Volvo Concept You art11 Volvo Concept You   Lux de la Volvo

Plansa de bord este lucrata cu mult bun gust si dominata de cele doua display-uri touch, integrate foarte bine intr-o atmosfera clasica. Sa remarcam si comenzile de pe volan, unele.. transparente.

Volvo Concept You art12 Volvo Concept You   Lux de la Volvo

Desi sunt pareri conform carora suedezii pregatesc un sedan de lux cu aceste concepte, eu cred ca Volvo Concept You este doar un preview nu foarte apropiat pentru o noua generatie Volvo S80. E de ajuns clasa mare pentru suedezi, nu cred ca au pretentia sa performeze in clasa de lux.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.