Cati oameni incap in cel mai mic Volkswagen?

Noul VW Up este cel mai mic Volkswagen din productia actuala. Are doar 3,54 metri lungime si 1,64 metri latime. Si totusi, angajatilor directiei de comunicare din cadrul Volkswagen le-a dat prin cap sa incerce deja un record mondial. Unul neomologat, dar foarte spectaculos.

Au vrut sa vada cati oameni incap in acest model de clasa mini si au facut tot posibilul sa fie cat mai multi. Este adevarat ca s-au si orientat putin in sensul ca au luat un singur barbat pentru aceasta incercare. Barbat care sigur s-a simtit bine printre atatea femei. Ma rog, cat de bine te poti simti cand te contorsionezi la maxim…

Record 16 oameni intr un VW Up Cati oameni incap in cel mai mic Volkswagen?

Nu mai putin de 16 oameni au incaput in micul VW Up. Si pentru ca va vine poate greu sa va imaginati, exista si poze, dar si explicatii. Pozitionarea a fost astfel: 2 in portbagaj, 7 pe bancheta spate, 4 pe scaunele din fata, 2 in zona picioarelor (sub bord) si unul pe bord. S-a inchis portbagajul, usile, geamurile si.. poza de final. Frumos si sigur foarte distractiv pentru ei!

Fanii VW au cochetat cu astfel de recorduri si in trecut, preferatul fiind modelul Beetle. In 2001, 27 de studenti americani s-au ingramadit, ei stiu cum si cu ce dureri, intr-un Beetle din generatia veche.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.