Hyundai vine cu doua noi motoare. Unul este deliciu!

Faptul ca Hyundai si Kia sunt in plina expansiune si au inceput de ceva ani sa faca masini foarte atragatoare, din mai multe puncte de vedere, nu mai este o noutate. Ofensiva continua si acum, cu noi modele de la ambele marci coreene, dar si cu tehnologie noua.

Grupul Hyundai – Kia va oferi incepand cu anul viitor doua noi propulsoare. Unul turbodiesel de 2 litri, cu 150 CP, care respecta normale Euro 6 si unul pe benzina, de 1,6 litri, turbo, care produce, in cea mai puternica versiune, 204 CP/6.000 rpm si 265 Nm/1.750 rpm. O valoare impresionata, zic eu. Mai sunt si altii cu astfel de cifre, dar va asteptati la asa ceva de la Hyundai?

Hyundai Veloster Hyundai vine cu doua noi motoare. Unul este deliciu!

Hyundai abia a aratat noul i30, iar aceste doua motoare se vor regasi si pe acest model, dar si pe altele din gama. Normal, il va primi, incepand cu anul viitor si sportivul Hyundai Veloster.

Propulsoarele vor fi utilizate si in gama Kia. Sa nu uitam ca, in curand, va veni si a doua generatie cee’d, despre care s-a speculat ca va primi si o versiune sportiva. Cum suna un hothatch compact, de 204 CP, pe la 16 – 17.000 euro???

via|Carscoop

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.