BMW Select – leasing cu rata (mult) mai mica pentru masinile BMW

BMW ne imbie cu un nou produs financiar, care permite o rata mult mai mica si care mai are si rolul de a fideliza clientii (oricum fideli).

Cum eu nu ma pricep neaparat la leasing, va las cu comunicatul de presa, care explica foarte bine despre ce e vorba si da si niste exemple concrete. Cine stie, poate va faceti vreau cadou cu tractiune spate in iarna asta icon smile BMW Select   leasing cu rata (mult) mai mica pentru masinile BMW Si, daca va tenteaza, eu va sugerez BMW 118i, care, stiti deja, mi-a placut mult.

BMW Seria 1 art22 BMW Select   leasing cu rata (mult) mai mica pentru masinile BMW

De la 1 decembrie debuteaza BMW Select, cel mai nou serviciu oferit de BMW Financial Services. Premiera este reprezentata de un nou mecanism de finantare, care vine cu o rata redusa cu pana la 50% si oportunitatea achizitiei unui nou automobil la finalul perioadei de finantare. BMW Select, alaturi de deja consacratul produs „Finantare cu dobanda incepand de la 0%” oferit de BMW Financial Services, poate fi astfel unul din cele mai importante motoare de crestere BMW in 2012. Este una din cele mai importante noutati ale acestui an pentru BMW Group Romania, produsul venind in contextul unei piete tot mai atente, dincolo de pret, la costurile reale de utilizare si calitatea serviciilor oferite.

BMW Seria 1 art33 BMW Select   leasing cu rata (mult) mai mica pentru masinile BMW

BMW Select este un produs de leasing financiar care ofera oportunitatea de a achizitiona un automobil BMW pentru o rata cu aproximativ 50% mai mica decat o solutie de finantare obisnuita, in conditiile unei perioade de finantare de 3 ani si  a unui  avans de minim 20%.  in plus, pe toata durata contractului, clientul beneficiaza de extinderea perioadei de garantie si „Gap Insurance” (o formula de asigurare care acopera, in caz de dauna totala, diferenta intre pretul initial si valoarea asigurata de polita CASCO).

De exemplu, noul BMW Seria 1 116i poate fi achizitionat cu o rata lunara de 199 Euro (fara TVA si asigurare CASCO), pentru un avans 35%.

BMW Seria 1 art44 BMW Select   leasing cu rata (mult) mai mica pentru masinile BMWO rata deosebit de avantajoasa este obtinuta printr-o valoare reziduala de pana la 45%. Important, in premiera in Romania, la finalul perioadei de finantare, clientul poate opta pentru schimbarea automobilului finantat cu unul nou prin predarea celui utilizat (ceea ce presupune inchiderea contractului de leasing initial) si semnarea unui nou contract de finantare.

BMW Select deschide un nou segment in piata de finantare. Clientul poate beneficia de un automobil nou o data la trei si, in acelasi timp, de o rata cu aproximativ 50% mai mica fata de cea platita in cazul produselor standard de leasing financiar,” a explicat stefan Pricop, Country Manager BMW Financial Services Romania.

BMW Select vine sa completeze oferta BMW Financial Services. Cel mai apreciat produs din portofoliul actual este „Finantare cu dobanda incepand de la 0%”. in ultimii patru ani, ponderea vanzarilor  in leasing a crescut constant, ajungand de la 50% in 2008 la 76% in 2011 (evaluare pentru  intervalul ianuarie-octombrie). in acelasi timp, cota de piata a BMW Financial Services din totalul vanzarilor marcii a crescut de la 35% in 2008, la 57% in 2011. in prezent, pana la doua din trei automobile cumparate sunt achizitionate prin BMW Financial Services.

Iata si un exemplu de finantare comparativ:

Exemplu finantare BMW Select BMW Select   leasing cu rata (mult) mai mica pentru masinile BMW

Sursa: BMW Group Romania

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.