Concurs: Va dau un elicopter!

Se apropie sarbatorile si m-am gandit ca nu v-ar strica un cadou, unul pe care vi-l faceti fie voua, fie celor dragi. Este binevenit oricand, mai ales daca-i ceva cu care va puteti umple timpul distrandu-va.

Ok, ideea este urmatoarea: va ofer un elicopter de interior, unul cu care va puteti distra si eventual sparge lustra din casa. In principiu, face parte din categoria “cadouri pentru barbati“, dar depinde de fiecare cat de barbat/copil se considera. Eu pariez ca va fi distractiv sa va jucati cu el si chiar va va ajuta sa punctati serios cand alegeti cadouri de Craciun pentru cei dragi.

Premiul este oferit de bigboystoys.ro, magazin online unde gasiti cam orice: masini, elicoptere, tancuri, trenulete. Pe care le puteti face cadou fie copiilor, fie celor pe care-i stiti… copii.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga? Trebuie sa dati “Like” paginii Motorstory pe Facebook si paginii bigboystoys pe Facebook. Apoi, trebuie sa lasati un comentariu la acest post in care sa precizati ce masina aveti/conduceti. Ma ajuta pe mine sa stiu ce doriti de la acest blog, ce va intereseaza cel mai mult.

Concursul se termina pe 6 decembrie, ora 23:59:59, apoi, in cateva zile, voi anunta castigatorul. Bafta!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.